Doneer

Wij zoeken steun! Hoe kun je wat betekenen?

Word vriend van Think Volunteer

Om de projecten op een verantwoorde manier te kunnen blijven ondersteunen en ons doel te kunnen blijven realiseren zoeken wij steun. Je kunt ons steunen door Vriend van Think Volunteer te worden!

Wat houdt het precies in?
Als ‘vriend’ ondersteun je ons voor een bepaald bedrag per maand of per jaar, hier ben je geheel vrij in. Dit kan al vanaf 20 euro per jaar.

Of wordt onze ambassadeur!

We zijn op zoek naar ambassadeurs!
Wat doet een ambassadeur precies? Als ambassadeur van Think Volunteer zorg je ervoor dat je Think Volunteer promoot, je studenten en vrijwilligers werft, passende samenwerkingen zoekt en fondsen werft. Dit kan al op een eenvoudige manier, zonder dat je aan verplichtingen vast zit! Lees hier de uitgebreide uitleg.

doneer

Doneer

Elke donatie is welkom!
Je kunt daarom eenmalig doneren en ook een periodieke overschrijving doen op onze IBAN rekeningnummer
NL17 INGB 0006 6754 48 (ING bank), ten name van Stichting Think Volunteer.

Transparant en directe ondersteuning

Think Volunteer geeft duidelijkheid over wat er met jouw geld gebeurt. Bij Think Volunteer is er controle, mede door de kleinschaligheid. We werken transparant en vinden het belangrijk dat jij weet waarvoor je geld/donatie ten goede komt. Bekijk hier ons transparantieoverzicht.

Alle opgehaalde gelden/donaties en middelen leveren een bijdrage aan de toekomstbestendigheid en zelfredzaamheid van lokale projecten en organisaties in Indonesië. We bieden workshops aan onze samenwerkende projecten in Indonesië. Wij zijn nauw in contact met de collega projecten om van elkaar te leren en te kijken hoe wij het beste kunnen inspelen op de behoeften/doelen van het project.