Think Charity heeft met jullie hulp meer dan 1600 mensen kunnen helpen tijdens de Corona pandemie!

Annabelle -Think Volunteer

We zijn ontzettend dankbaar dat wij dit samen met jullie hebben kunnen doen. We hebben met z’n allen een bedrag van meer dan € 4.000,- opgehaald voor het doel ‘Same Lockdown Different Impact’. Dit betekend dat er meer dan 1600 mensen in Indonesië zijn voorzien van voedselpakketten, maskers, desinfectie en zeep tijdens de Corona pandemie. We bedanken de Haëlla stichting voor hun bijdragen en onze partnerprojecten in Indonesië waaronder Yayasan Sumatra Volunteer & The Dream House die nog steeds met man en macht bezig zijn om de lokale bevolking te ondersteunen tijdens de corona pandemie. De corona pandemie is zoals jullie weten nog niet voorbij. Wij blijven daarom onze projecten en de gemeenschappen in Indonesië steunen. Het doel Same Lockdown Different Impact blijft dus actief en doneren is nog steeds mogelijk en hard nodig!

Een ander doel ondersteunen binnen Think Charity?

Think Charity is een microfunding platform waarbij wij projectondersteuning bieden op verschillende thema’s. De volgende thema’s komen aan bod:
Same lockdown, different impact (zoals hierboven beschreven)

  • Hygiene, elementary schools
  • Foster a stray animal
  • Help a child to school

Deze doelen kunnen financiële ondersteuning goed gebruiken om een duurzame impact te creëren voor de kwetsbare doelgroepen. Think Charity doet dit in samenwerking met vele Indonesische projecten die deskundig zijn op ieder probleemgebied.

over ons project

Wil jij een donatie doen voor een positieve impact?

Kies een van onze doelen en doneer eenmalig via onze website of wordt Vriend van Think Volunteer en blijf betrokken bij het project, kind of dier naar keuze.

Voor meer informatie ga naar Think Charity