Help een kind naar school met het "wees lief voor een ander" cadeaukaart!

Door een donatie te doen via het formulier, geef je een “wees lief voor elkaar” cadeaukaart. Deze cadeaukaart bestaat uit informatie over het doel, de impact die je levert met de donatie en extra informatie als je een foster parent cadeau geeft.

In samenwerking met lokale projecten, waaronder de Sumatra Volunteer & Rumah Impian (Dreamhouse), streeft Think Volunteer ernaar om zoveel mogelijk kinderen naar school te laten gaan. Zo kunnen kinderen zich ontwikkelen tot zelfredzame individuen die hun dromen kunnen naleven. Als zij een vak kunnen leren, hebben ze later kans om beter voor zichzelf en hun familie te kunnen zorgen, waardoor ondersteuning van buitenaf op een gegeven moment overbodig moet worden.

Doe mee en lever een grote impact met jouw donatie!

Geef kinderen in Indonesië een kans op onderwijs door een “wees lief voor een ander” cadeaukaart te geven. In het aanmeldformulier kun je aangeven voor wie de cadeaukaart bestemd is. Door vriend van Think Volunteer of Foster parent te worden blijft de ontvanger van het cadeau betrokken bij het doel.

Wij sturen jou de cadeaukaart digitaal zodat jij die zelf kunt geven aan vrienden en familie. Al onze cadeaukaarten ontvang je digitaal omdat wij voor duurzaamheid staan. Dit heeft ook als voordeel dat je deze cadeaukaart, na het bestellen ook snel ontvangt!

Donatie onder de 24 euro

Elke donatie is welkom, je kunt bij ons doneren vanaf 1 euro. Wij zorgen dat het geld op de goede plek komt en dat je bijdraagt aan het doel.


Donatie vanaf 25 euro

Wanneer je vriend van wordt kun je met een kleine bijdrage vanaf 25 euro een positieve impact leveren. Wij zullen jouw informeren over de impact die je met dit bedrag hebt geleverd en je blijft betrokken door nieuws over het doel te ontvangen.

Word Foster Parent

Wordt Foster Parent! Support een kind voor minimaal 3 maanden en je zorgt ervoor dat een kind de educatie krijgt die hij of zij verdient. Wij koppelen jou aan een kind in Indonesië en houden je maandelijks op de hoogte van zijn of haar ontwikkeling. Indien je dit wil kun je ook via de post contact hebben met het kind. De donatie wordt besteed aan opleidingskosten, uniformen, boeken. Het zijn kinderen die gemotiveerd zijn om naar school te gaan. Het betreft verschillende onderwijsniveaus: basis, middelbare school, universiteit. Wil jij een van deze kinderen persoonlijk ondersteunen en helpen om hem of haar een betere toekomst te geven? Word vanaf nu foster parent!

 

Transparant en directe ondersteuning

Think Volunteer geeft duidelijkheid over wat er met jouw geld gebeurt. Bij Think Volunteer is er controle, mede door de kleinschaligheid.
Bekijk hier ons jaarverslag.

Volg onze Facebook om alle updates in de gaten te houden!

Waarom Think Charity?

Wij zijn betrokken, op locatie, transparant en verantwoord.
Bij Think Charity weet je dat het geld bijdraagt aan concrete doelen die grote impact zullen leveren!
Think Volunteer is direct betrokken bij de lokale projecten. Zo weten we waar de behoefte ligt en hoe we daar het beste op in kunnen spelen.

  • Verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk moedigen we aan, vrijwilligerswerk met een negatieve impact gaan wij tegen. Dit doen wij door het aanbieden van voorlichting, voorbereidende workshops aan onze vrijwilligers & studenten, maar ook bieden we training/coaching voor onze samenwerkende Indonesische organisaties.
  • Think Volunteer geeft duidelijkheid over wat er met jouw geld gebeurt via Think Charity. Wij zijn op locatie en betrokken. Bij Think Volunteer is er controle.
  • Alle opgehaalde gelden en middelen leveren een bijdrage aan de toekomstbestendigheid en zelfredzaamheid van lokale projecten en organisaties in Indonesië.