Cadeaukaart

Cadeaukaart - hoe werkt het?


Wat leuk dat je misschien wel een cadeaukaart wil geven rondom het thema "Help a child to school". Door te doneren help je de meest kwetsbare kinderen in Indonesië om schoolspullen te kunnen aanschaffen en geef je ze een kans op onderwijs! Lees de volgende punten door om te zien hoe onze cadeaukaart werkt.

 1. Je doneert:
  - €10,- per maand: op basis van hoeveel maanden je wil doneren, wordt er een berekening gemaakt. Wil je 6 maanden of langer doneren, dan wordt degene die jouw cadeaukaart ontvangt 'virtual foster parent'. Wil je 1 tot 6 maanden doneren, dan gaat het geld naar schoolspullen. 
  - €120,- per jaar: één kind kan een heel jaar naar school en de ontvanger van de cadeaukaart wordt 'virtual foster parent'!
 2. Je ontvangt een cadeaukaart in je email op basis van je donatie.
 3. Stuur deze cadeaukaart door naar diegene die jij wil verassen! 

Vragen? Zie de voorbeeld foto hiernaast of neem contact op!

Alles duidelijk? Klik dan op de knop 'Geef een cadeaukaart'!


cadeaukaart - Think Charity

Waarom Think Charity


Think Charity logo

Wij zijn betrokken, op locatie, transparant en verantwoord.
Bij Think Charity weet je dat het geld bijdraagt aan concrete doelen die grote impact zullen leveren!
Think Volunteer is direct betrokken bij de lokale projecten. Zo weten we waar de behoefte ligt en hoe we daar het beste op in kunnen spelen.

 • Think Charity geeft duidelijkheid over wat er met jouw geld gebeurt. Wij zijn op locatie en betrokken. Bij Think Charity is er controle.
 • Think Charity draagt bij middels haar donatie programma's aan de meest kwetsbare doelgroepen. Met andere woorden: de donaties worden overgemaakt naar hen die dit het beste kunnen gebruiken. Dit zodat een duurzame ontwikkeling gestimuleerd wordt.
 • Alle opgehaalde gelden en middelen leveren een bijdrage aan de toekomstbestendigheid en zelfredzaamheid van lokale projecten, organisaties en kwetsbare doelgroepen in Indonesië.
 • Think Charity draagt middels haar donatie progamma's bij op microniveau.