Doe jij mee?

Doe jij mee?


Jij kunt in samenwerking met ons veel betekenen voor verantwoord internationaal reizen. Denk hierbij aan het doen van onderzoek, het delen van kennis, je eigen fundraising starten, activiteiten opzetten als ambassadeur of wordt vrijwilliger vanuit huis. Je kunt ook solliciteren op onze vacatures ! Kom jij ons team versterken?

Heb je vragen of leuke ideeën ? Neem contact met ons op !


Vrijwilligerswerk, stage of onderzoek


impact think charity

Wil jij vrijwilligerswerk, stage of onderzoek doen in het buitenland? Je inzetten voor kwetsbare doelgroepen op een verantwoorde manier? Think Volunteer bereidt jou voor op je werkzaamheden in het buitenland. Dit doen we door te in te spelen op de behoeften van de lokale kwetsbare doelgroepen, diens project en door in te spelen op jouw behoeften en persoonlijke ontwikkeling.

Voor stage en vrijwilligerswerk mogelijkheden in Indonesië verwijzen we je graag door naar partner Intern Indonesia.

Wil jij je inzetten voor een ander land, maar toch gebruik maken van onze trainingen en coaching? Kijk dan hier waar je op moet letten om verantwoord aan de slag te gaan.

Wordt ambassadeur


children - Think Volunteer

Wordt jij onze nieuwe ambassadeur? Neem contact op!


Wat houdt een ambassadeur precies in?
Als ambassadeur van Think Volunteer zorg je ervoor dat je Think Volunteer promoot, studenten en vrijwilligers enthousiasmeert over verantwoord vrijwilligerswerk, passende samenwerkingen zoekt en fondsen werft.
Dit kan al op een eenvoudige manier, zonder dat je aan verplichtingen vast zit!

Wil jij ook eigenlijk graag je steentje bijdragen, maar heb je weinig tijd?
We hebben een lijstje gemaakt met wat voorbeelden hoe je wat voor ons zou kunnen betekenen.


Doneer via Think Charity


Image

Think Charity is een crowdfunding platform waarbij wij projectondersteuning bieden op verschillende thema’s: social work, gezondheid, educatie en dier en natuur.
Doe mee en lever een grote impact met jouw donatie via Think Charity.