Fundraising, de Corona pandemie raakt Indonesië hard

Think Volunteer
over ons project

Wij hebben jullie steun nodig, want samen met jullie kunnen wij de kwetsbare mensen voorzien van voedselpakketten.

Same lockdown, Different Impact!
Stel je eens voor, een coronapandemie waar je geen handen kan wassen en niet kan eten & drinken..
De COVID-19 is niet alleen een gezondheidscrisis, maar ook een economische crisis. Waar wij in Nederland een sociaal vangnet kennen, betekent deze crisis voor kwetsbare mensen in Indonesië geen werk: geen inkomen dus geen eten en drinken.

Zoals bij elke crisis komt deze het hardst aan bij kwetsbare mensen die geen toegang hebben tot medische zorg en ondersteuning van de overheid. Inmiddels hebben wij al 50 gezinnen voorzien van zeep, desinfectie, maskers, vitaminen, mineralen & voedselpakketten! Om meer mensen te kunnen helpen hebben wij jullie steun nodig!

Deel de fundraising met jouw netwerk om samen impact te maken. Klik hier voor de link om te doneren!

Geen geld om eten te kopen

Net als in Nederland is er zo’n vier weken geleden in Indonesië een lockdown afgekondigd. De meeste mensen leven daar van daglonen en hebben het nu ontzettend zwaar. Veel van hen verkeren in grote armoede en hebben geen geld om eten te kopen. De stichting ‘Think Volunteer’ zet zich in voor deze groep en samen met lokale projectleiders helpen ze met de juiste informatie verschaffen voor de bevolking daar en proberen ze hen te voorzien van voedselpakketten.