Give the children with disabilities a fair chance!


Think Charity Logo

Donatie doel = €1000,-

Opgehaald = €430,50

43%

Image

Volunteer Romy!

Mijn naam is Romy en ik doe 2 maanden vrijwilligerswerk op Bali bij Yayasan Widya Guna.

Terwijl ik hier verblijf wil ik de kinderen op school zoveel mogelijk helpen en ondersteunen. Daarom heb ik ook jouw hulp nodig!

Welkom bij Yayasan Widya Guna

Yayasan Widya Guna is een leercentrum voor kinderen waar momenteel 45 kinderen met een fysieke of mentale handicap onderwijs kunnen krijgen en een plek hebben waar ze zichzelf mogen zijn! Deze kinderen worden niet geaccepteerd op openbare scholen. De leerkrachten en vrijwilligers bij Widya Guna doen hun uiterste best om de kinderen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun behoeften. De organisatie heeft te maken met allerlei soorten handicaps. In de video zie je een dag bij Yayasan Widya Guna.

Om ervoor te zorgen dat alle kinderen de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben, gebruikt de school werkbladen voor elk kind om het mogelijk te maken zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Op dit moment zijn er helaas te weinig computers en printers om de hoeveelheid werkbladen te kunnen creëren voor de kinderen.

Crowdfunding


Daarom ben ik de crowdfunding gestart voor Yayasan Widya Guna. Mijn doel is om €1000,- in te zamelen om een computer en printer te kopen. Dit verhoogt de kwaliteit van het onderwijs van de kinderen, zodat ze zichzelf kunnen blijven ontwikkelen! Want een goede leeromgeving, dat verdienen ze toch!?

Tegenprestatie


Als je €20,- of meer doneert ontvang je een receptenboek (als PDF bestand) gemaakt door het Piduh Cafe in de school. Dit is een plek waar jongvolwassen werken die op de school hebben gewerkt en zichzelf dus omhoog hebben gewerkt. Wil je aanspraak maken op dit boek, vergeet dan niet je naam en email adres in te vullen!

Image