How to start?

How to start?


Wil jij vrijwilligerswerk of een studie onderdeel in het buitenland doen? Of wil je gaan backpacken en wil je graag iets betekenen voor mens, dier en/of omgeving? Wij begrijpen maar al te goed dat je hier vragen over hebt en je jezelf afvraagt: How to start?

Think Volunteer heeft meerdere onderzoeken gedaan om jou op een verantwoorde manier de goede richting op te sturen. Wij hebben een 'roadmap' ontwikkeld waarin jij met de juiste voorbereiding veilig en verantwoord op reis kunt. Dit is zo ingericht, zodat jij een positieve impact kunt achterlaten in het land wat jij gaat bezoeken! Wij hebben dit ontwikkeld omdat wij jouw veiligheid en persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, maar ook om mens, dier en omgeving te beschermen, wereldwijd! Een win-win situatie dus.

Vul de roadmap in en wij helpen je verder op weg!

Klik: hier om onze richtlijnen te lezen voordat je verder gaat. Het duurt 5 minuren en het helpt je omweg naar verantwoord reizen of vrijwilligerswerk. 

Klik: hier om onze gedragscode te lezen voordat je verder gaat. Het duurt 5 minuren en het helpt je omweg naar verantwoord reizen of vrijwilligerswerk.  


Onze organisatie

Met Think Volunteer weet je dat je op een verantwoorde manier kennis gaat maken met vrijwilligerswerk. Think Volunteer Academy is er om jou op te leiden tot een vrijwilliger die daadwerkelijk iets gaat betekenen. Je wordt begeleid door ervaringsdeskundigen en Social Workers. Kennis wordt samengebracht, waardoor er aandacht besteed wordt aan de behoeften van vrijwilligers en de lokale bevolking. Think Volunteer is een stichting, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Nederland.
Hier vind je meer achtergrond informatie over onze stichting.