Update #3 – Maud en Lian als ambassadeur voor Think Volunteer & Dreamhouse

Zillah PaliamaThink VolunteerLeave a Comment

Vrijwilliger Maud en student Lian zetten zich in als ambassadeur voor Think Volunteer. Als ambassadeur ondersteunen zij Dreamhouse door een fundraising te organiseren. Hun verhaal:

Zoals velen van jullie weten zitten wij op dit moment in Indonesië. We zullen ons even voorstellen.
‘’Mijn naam is Maud en ik ben 20 jaar. Vorig jaar heb ik besloten om een tussenjaar te nemen en dus heb ik een half jaar fulltime gewerkt om 3 maanden vrijwilligerswerk te doen bij Dreamhouse in Yogyakarta.”

‘’Mijn naam is Lian, ik ben 19 jaar oud en studeer Facility Management aan de Hanze Hogeschool Groningen. Ik loop op dit moment stage in Yogyakarta bij Woodstone Hostel en Kmeals Bar & Resto.’’
Wij hebben elkaar ontmoet via Think Volunteer en door middel van onze verschillende werkplekken hebben we het idee bedacht om samen een fundraising te organiseren. Hierbij willen wij graag geld ophalen als ambassadeur van Think Volunteer voor Dreamhouse.

Dreamhouse

Dreamhouse is een organisatie die zich inzet voor straatkinderen. Zij verzorgen onder andere voor- en naschoolse opvang, Engelse les en verschillende activiteiten. Zij hoopt hierbij kinderen een kans te bieden voor een betere toekomst.
Voor deze fundraising ligt de focus op drie kinderen. Op dit moment is er geen geld voor deze kinderen om de maandelijkse schoolkosten te kunnen betalen. Door middel van deze fundraising hopen wij de kosten voor een jaar onderwijs te kunnen dekken voor deze kinderen.

De fundraising wordt op 27 april georganiseerd in Kmeals Bar&Resto in Yogyakarta. Hierbij zullen we geld proberen op te halen door middel van het organiseren van een pubquiz, live muziek en andere leuke activiteiten. Graag zouden we ook onze Nederlandse vrienden, familie en kennissen betrekken bij deze fundraising, want alle kleine beetjes kunnen al een groot verschil maken.

Mocht je ons willen helpen dan kun je door middel van de link geld overmaken naar de site van Geef. Helaas is het via deze site niet mogelijk om een kleiner bedrag over te maken dan 10 euro.
Wil je nou een kleiner bedrag overmaken – wat natuurlijk ook super erg gewaardeerd wordt – dan kun je dit bedrag over maken naar: NL17 INGB 0006 6754 49 (ING bank) ten name van Stichting Think Volunteer. Al het geld zal via Think Volunteer rechtsreeks bij Dreamhouse terecht komen.

think volunteer dreamhouse

Wil je meer informatie lezen over waar het geld heen gaat, check dan ons verhaal op de site van Geef. Verdere informatie over Dreamhouse is te vinden op deze website: https://thedreamhouse.org

Help ons mee om de kinderen een kans te geven op een betere toekomst!
Wil je weten met welke projecten Think Volunteer nog meer samenwerkt? Klik dan hier!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *