Doneer

doneer

Stel je eens voor; een coronapandemie waar je niet de mogelijkheid hebt om je handen te wassen en je niet voldoende geld hebt voor eten & drinken.

Zoals jullie weten is de COVID-19 crisis niet alleen een gezondheidscrisis, maar ook een economische crisis. Veel mensen hebben tijdelijk geen werk of zijn ontslagen. Waar wij in Nederland een sociaal vangnet kennen, betekent deze crisis voor kwetsbare mensen in Indonesië geen werk: geen inkomen en dus geen eten en drinken.

Wij hebben jullie steun nodig, want samen met jullie kunnen wij de kwetsbare mensen voorzien van voedselpakketten.

Klik hier om te doneren!

Wil jij ons en onze waardevolle projecten in Indonesië steunen?

Word vriend van Think Volunteer

Om de projecten op een verantwoorde manier te kunnen blijven ondersteunen en ons doel te kunnen blijven realiseren zoeken wij steun. Je kunt ons steunen door Vriend van Think Volunteer te worden!

Wat houdt het precies in?
Als ‘vriend’ ondersteun je ons voor een bepaald bedrag per maand of per jaar, hier ben je geheel vrij in. Dit kan al vanaf 20 euro per jaar.

Schrijf je in!

Klik hieronder voor een volledige beschrijving:
– Projectondersteuning 2020

Of word onze ambassadeur!

We zijn op zoek naar ambassadeurs!
Wat doet een ambassadeur precies? Als ambassadeur van Think Volunteer zorg je ervoor dat je Think Volunteer promoot, je studenten en vrijwilligers werft, passende samenwerkingen zoekt en fondsen werft. Dit kan al op een eenvoudige manier, zonder dat je aan verplichtingen vast zit!
Lees hier de uitgebreide uitleg.

Transparant en directe ondersteuning

Think Volunteer geeft duidelijkheid over wat er met jouw geld gebeurt. Bij Think Volunteer is er controle, mede door de kleinschaligheid.
Bekijk hier ons jaarverslag.

We werken transparant en vinden het belangrijk dat jij weet waarvoor je geld/donatie ten goede komt. Dit kun je zien via het transparantieoverzicht.
Alle opgehaalde gelden/donaties en middelen leveren een bijdrage aan de toekomstbestendigheid en zelfredzaamheid van lokale projecten en organisaties in Indonesië. We bieden workshops aan onze samenwerkende projecten in Indonesië. Wij zijn nauw in contact met de collega projecten om van elkaar te leren en te kijken hoe wij het beste kunnen inspelen op de behoeften/doelen van het project.
Volg onze Facebook om alle updates in de gaten te houden!