Recencies

Sophie:

Ik heb jullie hulp als laagdrempelig en gezellig ervaren, maar wel helpend en nuttig contact. Het kan gezellig zijn, maar als ik jullie nodig heb op het gebied van stage of als ik ergens tegenaan loop voelde ik een professionele benadering. Ik ben jullie gigantisch dankbaar voor deze ervaring!

Ezra:

Ik heb genoten van mijn tijd in Yogyakarta! Dit komt doordat ik tevreden terug kijk op mijn periode bij het project. Dat wij een leuke groep meiden bij elkaar hadden en samen leuke dingen hebben ondernomen. Maar het komt ook zeker door jullie! Ontzettend bedankt voor jullie hulp en natuurlijk ook de gezelligheid die erbij kwam kijken!

Gijs:

Ik heb een geweldige tijd gehad in Indonesië. De organisatie was erg leuk om mee samen te werken, mensen die echt hart hebben voor wat ze doen. Ik wil jullie verder heel erg bedanken. Jullie zijn hier mede verantwoordelijk voor vind ik. Jullie doen het super en hoop dat het in de toekomst zo zal blijven. Bedankt voor alles!

Maud:

Ik heb een super leuke tijd gehad in Indonesie. In het begin moest ik erg wennen aan de andere cultuur en de andere omgeving maar na een paar weken kon ik dit ook heel erg waarderen. De mensen zijn allemaal super behulpzaam en aardig, dit maakte ook dat mijn wen-proces telkens sneller ging. Het duurde even voordat ik mijn draai kon vinden binnen mijn project, maar nadat ik een duidelijk plan en doel had voor mezelf ging het allemaal vanzelf.

Wies:

Voor mij was het een ervaring voor het leven! Supervisie er sowieso inhouden want bij ons heeft dat echt geholpen! Ook doordat we in het begin veel samen waren door de workshop, maar ook doordat jullie daarnaast met ons op een informele manier omgingen en we ook naast het vrijwilligerswerk gezellige dingen samen deden voelde ik me heel erg thuis! Nogmaals bedankt dames!

Sisley:

Ik ben heel blij met mijn keuze die ik heb gemaakt om met Think Volunteer te werken. Ik heb zoveel vette ervaringen opgedaan en veel van dit project kunnen leren. Heel erg bedankt voor alle hulp/begeleiding! Think Volunteer is een top organisatie. Blijf zo doorgaan en hopelijk zien jullie mij snel weer terug.

Ciara:

My amazing internship as a physiotherapist has come to an end. All thanks to the wonderful people at the project, truly touching experience treating these beautiful children. Think Volunteer thank you for making it happen, being so helpful and welcoming, genuine girls that I couldn’t recommend more!

Intan:

I would like to say a massive thank you for the chance and time you have given to me to join your team as an intern. It was just three months but I can say that I have learned a lot from what I was doing during the program was in progress. Think Volunteer showed me a new world, I didn’t know anything about Social Work and these vulnerable targetgroups you work with. I assume that what you guys do is a wonderful job and I can see that its very sincere and meaningful. I feel more open minded and creative in so many ways now. I wish Think Volunteer to grow very very big and become one of the most prestigous organization of social work. Thousands of people can trust it and Im glad I got the chance to be a part of it and still will in the future!

Evie:

Think Volunteer is een goede organisatie die helpt bij het vinden van passend vrijwilligerswerk. Naast dat ze goed werk voor je vinden, helpen ze je ook met alle dingen erom heen. Think Volunteer heeft voor mij een huis gevonden en geholpen met het huren van een scooter. Ook geven ze je voordat je begint met het werk een training en leer je de basis van de taal. Tijdens de maanden dat je in Indonesië bent kom je regelmatig samen om over je ervaringen en eventuele problemen te praten, zo kan je het beste uit je werk halen. Ik ben enorm blij dat ik via Think Volunteer vrijwilligerswerk heb gevonden, je hebt gelijk een basis in het fantastische Indonesië!

Chua:

Greatest organization who help the volunteers and students in a very professional way. Very effective for our project and children in Indonesia! The team is always available for our team!

Sterre:

Ik heb vrijwilligerswerk via Think Volunteer gedaan en het was al met al een positieve ervaring voor mij. Ik vond de begeleiding heel erg goed en durf te zeggen dat zij zich hierin onderscheiden van de andere vrijwilligersorganisaties. Think Volunteer is heel persoonlijk en staan echt naast je, dit maakte het gehele wenproces in Indonesië een stuk gemakkelijker.