Same Lockdown, Different Impact

Ons doel

In samenwerking met Dreamhouse en Sumatra Volunteer willen wij kwetsbare Indonesiërs ondersteunen tijdens de coronapandemie door ze voorzien van voedselpakketten, zeep, desinfectie, maskers en vitaminen & mineralen. Het doel is om impact te leveren op zowel economisch niveau als op de gezondheid ten tijde van de coronacrisis.


Doelgroep: De meeste kwetsbare mensen in Indonesië die in hongersnood komen door het corona virus

Dit is een tijdelijke actie: Doneer voor deze tijdelijke actie! Indien u kiest om maandelijks te doneren, zullen wij u informeren als we de funding sluiten. U kunt dan uw maandelijkse donatie gelijk stop zetten of een van onze andere doelen ondersteunen.

Wij willen voor dit doel €10.000,- ophalen

opgehaald
40%
Direct doneren?
  1. Scan deze QR code
  2. Vul zelf het bedrag in dat je wil doneren (alle kleine beetjes helpen)
  3. Kies je bank
  4. Je wordt via ideal naar je eigen betaalomgeving geleid

 

Wil je betrokken blijven bij dit project ?
Word vriend van
Als bedrijf vriend van worden

Toch liever de donatie handmattig overboeken?
IBANnummer NL17 INGB 0006 6754 48
Ten name van: Stichting Think Volunteer

Stel je eens voor: een coronapandemie waar je niet de mogelijkheid hebt om je handen te wassen en je niet voldoende geld hebt voor eten & drinken.
Zoals jullie weten is de COVID-19 crisis niet alleen een gezondheidscrisis, maar ook een economische crisis. Veel mensen hebben tijdelijk geen werk of zijn ontslagen. Waar wij in Nederland een sociaal vangnet kennen, betekent deze crisis voor kwetsbare mensen in Indonesië geen werk, geen inkomen en dus geen eten en drinken.

Zoals bij elke crisis komt deze het hardst aan bij kwetsbare mensen die geen toegang hebben tot medische zorg en geen ondersteuning krijgen van de overheid.
Voor hen is het niet alleen de vraag hoe ze moeten omgaan met het virus, maar ook hoe ze de volgende dag aan eten moeten komen. Gebrek aan kennis en niet de mogelijkheid om desinfecterende middelen aan te schaffen komt de hygiëne niet ten goede: Dit resulteert in communities waar de bevolking haar handen niet kan wassen ten tijde van de coronapandemie.


Impact

Inmiddels hebben we al meer dan 300 gezinnen kunnen helpen tijdens de coronapandemie! Om meer mensen te helpen hebben we jouw steun nodig! De corona pandemie is nog niet voorbij en door het leveren van deze noodhulp zullen we dit helaas ook niet oplossen. Wel zorgt deze noodhulp voor voldoende vitaminen, mineralen, voedsel en minder stress. Samen met jou zorgen we voor een beetje hoop, want dat verdienen zij toch?

Door middel van educatie en het verspreiden van preventie materialen kunnen we de hygiëne verbeteren, en dus de gezondheidsrisico’s verminderen.

Op radio en op televisie!


We hebben ons verhaal mogen doen op FunX en RTV-Oost. Hierin hebben we uit kunnen leggen waarvoor wij geld inzamelen. Hopelijk hebben we zo meer bekendheid weten te genereren voor de meest kwetsbare mensen in Indonesië. Voor de blog klik: hier!

 

Foster a stray animal Think Volunteer

Scrunchie actie!


Naast de reguliere donaties, zijn er ook extra acties opgezet. Neem bijvoorbeeld die van oud-vrijwilligster Annabelle, die zelf scrunchies maakt van gerecycled materiaal en ze verkoopt. 100% Van haar winst doneert ze aan Think Volunteer, met als tussenstand: al €100,-. Topper! Ook een idee voor zo’n leuke actie? Je bent meer dan welkom om er een op te zetten.

Wil je ook zo’n gerecyclede scrunchie en tegelijkertijd bijdragen aan ons doel, neem dan een kijkje op Annabelle’s Instagram pagina:

Gift-boxes


Indonesia Nederland Youth Society hebben gift-boxes samengesteld welke mensen konden kopen. In deze gift-boxes zaten onder andere Think Volunteer souvenirs. Na afloop van deze actie heeft Indonesia Nederland Youth Society €250,- gedoneerd voor onze actie #samensterk !

Think Charity in samenwerking met: