Met ons samenwerken?

Hoe werkt Think Volunteer Academy?

Vind jij het als organisatie of school ook belangrijk om je studenten en vrijwilligers goed te voor te bereiden en begeleiden wanneer ze aan een avontuur beginnen in het buitenland? Besteed jij zowel aandacht aan de behoefte van de student of vrijwilliger als die van de behoeften van de lokale bevolking?
Wij hebben onderzoek gedaan naar wat reizigers belangrijk vinden als zij vrijwilligerswerk in het buitenland gaan doen.
Hierbij preseteren wij de resultaten van dit onderzoek.

Als jij het belangrijk vindt om je deelnemers verantwoord op reis te sturen geven we jou de mogelijkheid om gebruik te maken van ons training en coaching traject! Zo zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk studenten en vrijwilligers op een juiste en verantwoorde manier aan de slag kunnen.

Hoe werkt Think Volunteer Academy?

De huidige workshop bestaat uit verschillende cursussen met toebehorende thema’s. De deelnemer kiest een cursus die het beste past bij het project in het buitenland.
Wij begeleiden voor, tijdens en na de reis. Iedere vrijwilliger wordt gekoppeld aan een Social Worker.
Er wordt geëvalueerd. Is het vrijwilligerswerk of stage succesvol afgesloten? dan ontvangt de deelnemer een officieel certificaat.

Momenteel zijn wij bezig met onderzoek naar hoe kunnen we er middels een platform voor kunnen zorgen dat we een positieve impact leveren met internationaal reizen, stages en vrijwilligerswerk.

 

Wij geloven in de kracht van samenwerken!

Onze partners zijn …

 
Internationale NGO’s
Europese bedrijven
Scholen