Hoe wil jij financieel bijdragen?

Same lockdown, different impact

Arme gezinnen zitten dagelijks in een overlevingsmodus… Wil jij deze mensen een toekomstperspectief geven?


Hygiene – Elementary schools

Eén derde van de scholen in Indonesië hebben geen fatsoenlijke sanitaire voorzieningen. Handen wassen gebeurt bijna niet met alle gevolgen vandien.

Foster a stray animal

Verwaarloosde, mishandelde, gedumpte honden en katten. Niemand die naar ze omkijkt. Ze hebben recht op een eerlijk en liefdevol leven. Actie!

Help a child to school

Eén derde van de scholen in Indonesië hebben geen fatsoenlijke sanitaire voorzieningen. Handen wassen gebeurt bijna niet met alle gevolgen vandien.

Wij zoeken steun, doe jij mee?

Samen met Think Charity kun jij helpen bij bovengenoemde schrijnende problemen. Met een kleine bijdrage kun jij er al voor zorgen dat kansarme mensen, maar ook dieren een betere toekomst krijgen.
Think Charity is een microfunding platform waarbij wij projectondersteuning bieden op verschillende thema’s: social work, gezondheid, educatie en dier en natuur.
Deze basis investeringen zijn nodig om een duurzaam impact te leveren voor de kwetsbare doelgroepen in samenwerking met vele Indonesische projecten die deskundig zijn op ieder probleemgebied. Denk bijvoorbeeld aan een kansarm kind de kans te geven om naar school te gaan. Dit kind kan na zijn opleiding werk vinden en dus beter zorgen voor zijn toekomstige familie. Samen met jou leveren wij grote impact op microniveau.
Wij hebben de onderstaande acties lopen. Doe mee en lever een grote impact met jouw donatie. Kies zelf voor welk doel je wil doneren.
In het aanmeldformulier kun je aangeven waar het gedoneerde geld naartoe gaat.
Steun het doel dat jij belangrijk vindt door een eenmalige donatie, vriend van Think Volunteer te worden, of wordt ambassadeur!


Start je eigen crowdfunding!

Meld je crowdfunding bij ons aan en maak gebruik van ons platform! >Meer informatie…

Wil jij ons en onze waardevolle projecten steunen?

Word vriend van Think Volunteer

Wil jij financieel een steentje bijdragen? Word dan vriend van!

Wanneer je vriend van wordt kun je met een kleine bijdrage van drie euro een positieve impact leveren (en of) verandering maken!

Wat houdt het precies in, waar gaat het geld naar toe?

Klik hieronder voor een volledige beschrijving:
– Projectondersteuning 2020

Schrijf je in!

Of word onze ambassadeur!

We zijn op zoek naar ambassadeurs!

Wat doet een ambassadeur precies?Als ambassadeur zet je jouw kwaliteiten in om de missie van Think Volunteer te ondersteunen. Je kan al bijdragen op een eenvoudige manier, zonder dat je aan verplichtingen vast zit! 

Lees hier de uitgebreide uitleg.


Waarom Think Charity?

Wij zijn betrokken, op locatie, transparant en verantwoord.
Bij Think Charity weet je dat het geld bijdraagt aan concrete doelen die grote impact zullen leveren!
Think Volunteer is direct betrokken bij de lokale projecten. Zo weten we waar de behoefte ligt en hoe we daar het beste op in kunnen spelen.

  • Verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk moedigen we aan, vrijwilligerswerk met een negatieve impact gaan wij tegen. Dit doen wij door het aanbieden van voorlichting, voorbereidende workshops aan onze vrijwilligers & studenten, maar ook bieden we training/coaching voor onze samenwerkende Indonesische organisaties.
  • Think Volunteer geeft duidelijkheid over wat er met jouw geld gebeurt via Think Charity. Wij zijn op locatie en betrokken. Bij Think Volunteer is er controle.
  • Alle opgehaalde gelden en middelen leveren een bijdrage aan de toekomstbestendigheid en zelfredzaamheid van lokale projecten en organisaties in Indonesië.

Transparant en directe ondersteuning

Think Volunteer geeft duidelijkheid over wat er met jouw geld gebeurt. Bij Think Volunteer is er controle, mede door de kleinschaligheid.
Bekijk hier ons jaarverslag.

Volg onze Facebook om alle updates in de gaten te houden!