Think Charity

Wij zoeken steun, doe jij mee?


Wij zijn betrokken, op locatie, transparant en verantwoord. Bij Think Charity weet je dat het geld bijdraagt aan concrete doelen die grote impact zullen leveren! Think Volunteer is direct betrokken bij de lokale projecten. Zo weten we waar de behoefte ligt en hoe we daar het beste op in kunnen spelen.

  • Think Charity geeft duidelijkheid over wat er met jouw geld gebeurt. Wij zijn op locatie en betrokken. Bij Think Charity is er controle.
  • Alle opgehaalde gelden en middelen leveren een bijdrage aan de toekomstbestendigheid en zelfredzaamheid van lokale projecten en organisaties in Indonesië.
  • Benieuwd naar wat we al bereikt hebben? Kijk dan snel hier: Impact Think Charity.

Samen met Think Charity kun jij helpen aan de verschillende acties die wij hebben opgezet. Met een kleine bijdrage kun jij er al voor zorgen dat kansarme mensen, maar ook dieren een betere toekomst krijgen. Deze basis investeringen zijn nodig om een duurzaam impact te leveren voor de kwetsbare doelgroepen in samenwerking met vele Indonesische projecten die deskundig zijn op ieder probleemgebied. Denk bijvoorbeeld aan een kansarm kind de kans te geven om naar school te gaan. Dit kind kan na zijn opleiding werk vinden en dus beter zorgen voor zijn toekomstige familie.

Samen met jou leveren wij grote impact op microniveau. Bovenin deze pagina hebben we verschillende acties zodat jij een keuze kan maken waaraan jij wil bijdragen om een grote impact te leveren met jouw donatie.Foto van een groep kinderen en leraren op school

Geen voorkeur voor een specifiek doel?


Steun ons!


Think Charity logo

Word vriend van Think Volunteer

Wil jij financieel een steentje bijdragen door middel van een maandelijkse/jaarlijkse donatie? Word dan vriend van!

Schrijf je in!

Schrijf je in als bedrijf!

Of word onze ambassadeur!

We zijn op zoek naar ambassadeurs!

Wat doet een ambassadeur precies?Als ambassadeur zet je jouw kwaliteiten in om de missie van Think Volunteer te ondersteunen. Je kan al bijdragen op een eenvoudige manier, zonder dat je aan verplichtingen vast zit! 

Lees hier de uitgebreide uitleg.

Onze Stichting heeft de ANBI status

Stichting Think Volunteer heeft de ANBI-status. Onze stichting is dus erkent door de belastingdienst als een algemeen nut beogende instelling (ANBI)

Onze donateurs mogen hun giften aftrekken van de inkomsten-of vennootschapsbelasting. 

Daarnaast betekent dat wij geen erfbelasting of schenkbelasting betalen voor schenkingen en erfnissen die wij gebruiken voor onze doelstelling.

Wij zijn sinds 29-10-2020 hebben wij een officiële ANBI status. Dit onder het RSIN nummer 859624973

Wil je onze registratie bij de Belastingdienst inzien? Klik daardoor op de onderstaande link om naar de site de te gaan van de Belastingdienst. Vul dan bij Instelling “Think Volunteer” in en bij vestigingplaats “Hengelo Belastingdienst.nl – Programma ANBI opzoeken →→ https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/anbi_zoeken/

Voor bedrijven en organisaties bieden wij "Business vriend aan". Neem contact met ons op!