Crowdfunding platform

Start je eigen crowdfunding!

Haal het maximale uit je vrijwilligerswerk of stage met het Think Charity Crowdfunding Platform! Naast je werk in het buitenland kun je je netwerk erbij betrekken en geld inzamelen voor de organisatie waar je gaat werken of een heel ander doel steunen.

Think Charity is een platform waar je geld kunt inzamelen voor je eigen liefdadigheidsinitiatief om een ​​positieve impact te creëren en mensen in nood te helpen.

We rekenen een platformvergoeding van 10% (van het totaal ingezamelde bedrag), je houdt alle donaties voor je goede doel, maakt onbeperkt campagnes en krijgt begeleiding voor je initiatief!

Voldoet jouw crowdfunding aan de volgende voorwaarden?

  • Je zamelt geld in voor een organisatie of project in het buitenland.
  • Uw actie heeft betrekking op een van de volgende thema's: maatschappelijk werk, gezondheid, onderwijs en dieren en natuur.
  • Je bent momenteel actief of sluit je binnenkort aan bij de organisatie waarvoor je geld gaat inzamelen.
  • Je zamelt geld in voor een goed doel met een positieve impact op microniveau.

 Foto van een kind bij een vervuilde rivier

Totaal Ingezameld Bedrag


Met Think Charity hebben we de afgelopen jaren vele projecten mogen opstarten waarmee we financieel konden bijdragen op microniveau. In totaal hebben we het volgende bedrag opgehaald middels tijdelijke en doorlopende acties!


0

Impact 2021 - Storm in Kupang


Een plotselinge storm in Kupang heeft veel verwoest. Denk hierbij aan huizen, winkels, ziekenhuizen, auto’s, kerken etc. Door deze storm moesten we, Think Charity, snel handelen en hebben we in samenwerking met onze lokale partner Dreamhouse een fundraising opgezet binnen een dag. Binnen 4 dagen is er €492,- opgehaald welke per direct is verzonden naar de problemen met het meeste prioriteit. Met dit geld konden we toen de volgende impact leveren:

  • Daken (seng) kopen zodat huizen niet meer vol geregend konden worden. Het water kwam namelijk tot de navel, binnenshuis… 
  • Traditionele muren, zodat privacy weer hersteld kon worden!
  • 3 Grote water containers zodat een heel dorp weer schoon water kon gebruiken om te douchen, koken en drinken.

Foto van mensen die hun gemeenschap herbouwen die is getroffen door de storm in Kupang

Klant Getuigenis

"Deze organisatie deed me beseffen dat er genoeg mogelijk is om de wereld een beetje beter te maken. Je moet je gewoon verdiepen in wat mogelijk is en waar je je voor wilt inzetten. Ik vind het een mooie organisatie die bijdraagt ​​aan een betere wereld. Als je ook het verschil wilt maken, kun je gemakkelijk doneren aan een project dat je aanspreekt."

Lea, Think Charity Client

Wil je zien welke andere effecten Think Charity heeft bereikt?


Bekijk hier onze prestaties!