Think Volunteer

Fundraising geslaagd!

‘Het is ons gelukt, fundraising geslaagd!’

Het doel van €500 hebben we bereikt en zelfs overschredenen daarmee is de fundraising meer dan geslaagd!

Afgelopen maand zijn onze vrijwilligers en studenten onder leiding van Lian & Maud druk bezig geweest. Er werd een fundraising georganiseerd voor Dreamhouse. Dreamhouse is een organisatie die zich inzet voor straatkinderen in Indonesië. Hun doel: kinderen van straat halen en motiveren om naar school te gaan, de preventie van kinderen die op straat terecht komen en het belangrijkste; het zorgen voor een kans op een betere toekomst!

‘Maar liefst €900 in totaal opgehaald!’

Lian & Maud: ”Het was ons doel om geld op te halen zodat er vanaf deze zomer drie kinderen naar school kunnen gaan. Wij hebben dit gedaan met behulp van een donatie actie via de website Geef, waarbij we ons eigen netwerk hebben ingeschakeld om donaties te doen. Op deze manier konden wij ook onze Nederlandse vrienden & familie betrekken bij het doel.

Daarnaast hebben we een fundraising avond georganiseerd in K’Meals bar & resto in Prawirotaman. Prawirotaman is een superleuk wijkje in het zuiden van Yogyakarta. Hier komen zowel locals als toeristen samen.
Door middel van sponsors, een pub quiz, livemuziek, een verkoop hoekje van handgemaakte producten en de drankverkoop, hebben wij maar liefst €900 in totaal opgehaald!! Veel meer dan wij verwacht hadden en we zijn daarom ook supertrots! We kunnen nu zelfs zes kinderen helpen aan school in plaats van drie en daar zijn we heel erg blij mee.

Al met al was het dus een geslaagde fundraising en dit hadden we nooit kunnen bereiken zonder deze hulp. Daarom willen wij iedereen ook bedanken die ons gesteund heeft;
Dreamhouse, de vrijwilligers van Think Volunteer en grote dank aan alle donateurs! Dankjewel/Terima kasih!!”

Lian, Maud, vrijwilligers en studenten heel fijn hoe jullie je inzetten, vanuit ons en Dreamhouse alleen maar trots en dankbaarheid!
#thestreetisnot4kids, wil je meer weten over Dreamhouse? Lees dan hier de projectbeschrijving of bekijk de website om uitgebreid te lezen hoe zij zich inzetten voor straatkinderen!

Het is ons gelukt! Think Volunteer vrijwilligers

”Without volunteers, we’d be a nation without soul”

Rosalynn Carter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven