Blog

Verhalen, tips en updates

Blog

Updates

Elk kind heeft recht op onderwijs

Al meer dan 1600 mensen geholpen tijdens de Corona Pandemie

Hoe gaan wij verder te werk? Ondanks dat we nog niet met zekerheid kunnen zeggen of het schoolsemester vanaf september weer van start kan gaan in Indonesië, blijven we niet stil zitten. We gaan als nog graag met jou in gesprek over de mogelijkheden die wij kunnen bieden en helpen jou met alles wat je nodig hebt voor een stage of vrijwilligerswerk in Indonesië. Wij zullen flexibel inspelen op de huidige maatregelen en zodra het weer kan, pakken wij onze koffers om te vertrekken! Jij ook?
Bekijk deze pagina, waar we antwoord geven op de veelgestelde vragen.
WAUW! Dankzij jullie steun hebben we al 3 500 euro opgehaald voor het doel Same Lockdown Different Impact!
Geweldig! Dankjulliewel!! Ondertussen zijn onze collega’s in Indonesië hard aan het werk de voedselpakketten uit te delen!
Wil jij ook doneren ?
Zo in één keer een abrupt einde voor onze studenten en vrijwilligers. Zij waren net begonnen met hun stage, minor, onderzoek of vrijwilligerswerk. Zoveel tijd en energie hebben zij erin gestoken om dit waar te kunnen maken en dan moet het zo eindigen… Wij vinden het ontzettend jammer voor jullie en leven echt met jullie mee. Desondanks zijn wij super trots op jullie, super blij dat wij jullie mochten ontmoeten en super dankbaar voor jullie inzet! Hopelijk blijven jullie gezond, pas goed op jezelf en je naasten! Wie weet, tot de volgende keer! Jullie zijn toppers! We hopen dat dit allemaal snel mag overwaaien! Daarnaast moeten we wel realistisch blijven en zo goed mogelijk blijven anticiperen op dit onvoorspelbare virus…

1 Mei –
Think Volunteer bij RTV Oost!

Update corona crowdfunding,
al 300 gezinnen geholpen!

Fundraising: de corona pandemie treft Indonesië hard

Annabelle tells about her experience with streetchildren

Annefleur fietsend door Yogyakarta

Jordy “Eerder terug naar Nederland vanwege Corona”

Onze vrijwilligers

Sterre

Ik heb vrijwilligerswerk via Think Volunteer gedaan en het was al met al een positieve ervaring voor mij. Ik vond de begeleiding heel erg goed en durf te zeggen dat zij zich hierin onderscheiden van de andere vrijwilligersorganisaties. Think Volunteer is heel persoonlijk en staan echt naast je, dit maakte het gehele wenproces in Indonesië een stuk gemakkelijker.

Ciara

My amazing internship as a physiotherapist has come to an end. All thanks to the wonderful people at the project, truly touching experience treating these beautiful children. Think Volunteer thank you for making it happen, being so helpful and welcoming, genuine girls that I couldn’t recommend more!

Gijs

Ik heb een geweldige tijd gehad in Indonesië. De organisatie was erg leuk om mee samen te werken, mensen die echt hart hebben voor wat ze doen. Ik wil jullie verder heel erg bedanken. Jullie zijn hier mede verantwoordelijk voor vind ik. Jullie doen het super en hoop dat het in de toekomst zo zal blijven. Bedankt voor alles!

Meer recensies …