Wij zoeken steun!

Om de projecten op een verantwoorde manier te kunnen blijven ondersteunen, zoeken wij steun!

Wij hebben sponsoren/investeerders/crowdfunders nodig zodat wij dit werk kunnen blijven doen. Als vriend van Think Volunteer help je ons en de projecten te laten groeien. Je bepaalt zelf hoeveel en wat je wil doneren.

Project donatie

Ook hebben wij donaties nodig voor de projecten.
Je kunt zelf een project kiezen waaraan je doneert. Neem contact op voor de mogelijkheden en inhoudelijke info van de projecten, zodat je goed op de hoogte bent wat het project nodig heeft en hoe zij een donatie kunnen gebruiken.


Hoe kun je doneren?

Elke donatie is welkom!
Je kunt daarom eenmalig doneren en ook een periodieke overschrijving doen op onze IBAN rekeningnummer (ING bank), ten name van Stichting Think Volunteer.
Vermeld ook naar welk project je donatie naartoe gaat.

Transparant en directe ondersteuning

Think Volunteer geeft duidelijkheid over wat er met jouw geld gebeurt. Bij Think Volunteer is er controle, mede door de kleinschaligheid. We werken transparant en vinden het belangrijk dat jij weet waarvoor je geld/donatie ten goede komt. Bekijk hier ons transparantieoverzicht.

Alle opgehaalde gelden/donaties en middelen leveren een bijdrage aan de toekomstbestendigheid en zelfredzaamheid van lokale projecten en organisaties in Indonesië. We bieden workshops aan onze samenwerkende projecten in Indonesië. Wij zijn nauw in contact met de collega projecten om van elkaar te leren en te kijken hoe wij het beste kunnen inspelen op de behoeften/doelen van het project.